NephroCare använder cookies på denna webbplats för att förbättra användarupplevelsen och ge bästa möjliga service.
Genom att fortsätta att surfa på webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. För ytterligare information se vår sekretesspolicy.

Specialiserade yrkepersonal

Våra noggranna och hårt arbetande sjuksköterskor och läkare på NephroCare är välutbildade för att säkerställa att du ska få den bästa möjliga vårdstandarden.

Den utbildning som tillhandhålls till våra medarbetare har en direkt påerkan på hur kvaliteten på vården som de tillhandhåller dig. Det är därför vi är fast beslutna vid att stödja och utveckla vår personal.

En kombination av kontinuerliga utbildningsprogram, studier, evenemang och konferenser andelar att hålla våra specialiserade yrkesmän och kvinnor uppdaterade med den senaste medicinska utvecklingen samt organisatoriska krav och förfaranden.

Våra utbildningsprogram tar olika former - allt från klassrumsbaserade sammanträdanden till praktikt, e-lärande och online-kurser. Allt för att kontinuerligt förbättra våra medarbetarnas yrkeskunnande. Det är endast med hjälp av våra välutbildade och specialiserade yrkesmän och kvinnor som vi kan garantera att våra patienter får den bästa möjliga vården.