NephroCare använder cookies på denna webbplats för att förbättra användarupplevelsen och ge bästa möjliga service.
Genom att fortsätta att surfa på webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. För ytterligare information se vår sekretesspolicy.

Specialiserade yrkesmän och kvinnor

Specialiserade yrkepersonal

Njurersättningsterapi erbjuder så mycket mer än bara dialys. Träningen, utbildningen och den fortlöpande kvalificeringen av de anställda har en direkt inverkan på kvaliteten av vården som erbjuds till patienterna. I en klinisk miljö där tekniken är en viktig komponent, levererar personalen den vård som representerar den mänskliga och emotionella kopplingen med patienterna. Detta är mycket viktigt för patientföljsamheten och välbefinnandet. En givande kombination av kontinuerliga utbildningsprogram, studieevenemang och konferensdeltagande, hjälper till att hålla personalen uppdaterad med den senaste medicinska utvecklingen samt organisatoriska krav och förfaranden. Genom att utveckla vår personal förbättra vi också kvalitén på vår service.

Träning och utbildning

Förutsättningen till att kunna erbjuda de allra bästa behandlingarna är att ha den förståelse och erfarenhet som krävs för att kunna tillhandhålla dess största fördelar.

Träning

För att få ut det mesta av den högteknologiska teknologin krävs omfattande kunskaper och erfarenhet om dess tillämpning i praktiken. Utöver de lagstadgade utbildningskraven, har vi lång erfarenhet för toppmoderna träningsmetoder. Vår samlade erfarenhet från otaliga studiegrupper säkerhetsställer att evenemangen är utformade till att vara direkt relevanta för dagliga övningssituationer.

Utbildning

Att hålla sig uppdaterad med den allra senaste utvecklingen inom dialysvård är ett måste för alla dialysyrkesmän och kvinnor. Våra läkare och sjuksköterskor deltar i lokala och internationella evenemang varje år. Förutom den direkta utbildningen av ny teknik och tillämpningar, så fungerar även dessa evenemang som ett ovärderligt forum för att utbyta idéer och erfarenhet med andra dialysspecialister.