Om oss

Sjuksköterska och patient
Fresenius Medical Care - Marknadsledande bakom NephroCare

NephroCare ingår i Fresenius-koncernen. Fresenius Medical Care är en världsledande leverantör av produkter och tjänster för patienter med kronisk njursvikt.

I över 25 år har Fresenius Medical Care satt standarden för njurdialys och de är även verksamma inom många olika typer av vård. Som tillverkare av ett komplett utbud av dialysprodukter och som en tjänsteleverantör som arbetar i över 4.100 kliniker, i över 50 olika länder världen över, så är Fresenius Medical Care partners med sjukvården. De erbjuder skräddarsydda terapialternativ för mer än 345 000 patienter runt om i världen. Fresenius Medical Care är dedikerade till att förbättra patienternas liv, skapa en givande framtid, samt att erbjuda den högsta kvalitén för toppmodern njurdialys.

Fresenius Medical Care www.freseniusmedicalcare.se

NephroCare

NephroCare är Fresenius Medical Cares leverantörsverksamhet. Vi erbjuder tjänster på dialyskliniker i mer än 40 länder i Europa, Mellanöstern, Afrika och Latinamerika.

Den första kliniken öppnades 1994. Idag behandlar Fresenius Medical Care mer än 100 000 patienter i över 1 000 dialyskliniker och tillhandhåller cirka 16 miljoner behandlingar per år i mer än 40 länder. Denna enorma tillväxt är resultatet av de massiva och hållbara investeringarna i de toppmoderna klinikerna och dess teknik. NephroCares engagemang för kvalité och den omfattande affärsmodellen tillåter oss att arbeta nära sjukvårdsmyndigheterna för att säkerställa den prisvärda njursjukvården, både i dagsläget och i framtiden, för högsta möjliga antalet patienter. NephroCare har över 31 000 anställda som strävar efter att leverera den högsta möjliga vårdkvaliten. Vi är medvetna om vårt ansvar att stödja vår personal genom en modern kooperativ arbetsmiljö, inklusive våra medarbetare i organisatoriska och arbetsrelaterad beslutsfattande som möjliggör deras fortsatta yrkesmässiga och sociala utveckling.