Dialys under semestern

Čeština, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, Polski, Português, Românesc, Schweiz, Slovenščina, Slovenský, South Africa, Svéd, Türkçe, Русский, United Kingdom, српски, עברית

Att ha dialys tre gånger i veckan behöver inte betyda slutet på utlandsresor och helgdagar. "Semesterdialys" ger dig möjlighet att besöka andra dialysavdelningar för behandling och låter dig på så sätt njuta av din frihet till att resa.

Med alla Fresenius Medical Care dialyskliniker runt om i världen, finns de många resmål att välja ifrån. Så om du vill resa utomlands eller resa inom ditt eget land, kan du fortsätta att njuta av ett aktivt liv, besöka nya platser eller bara koppla av i solen!

Alla dialyskliniker i NephroCare-nätet är utrustade med en jämförbar standard och erbjuder samma slags kvalitetsvård. Genom att välja en Fresenius Medical Care-klinik har du möjlighet att få den vård du är van vid att få hemma. NephroCare-personalen på din "hemklinik" kommer att se till att personalen på din semester-dialysklinik har all medicinsk och annan information som de behöver. Så du behöver endast koncentrera dig på din semester och att ha kul!