NephroCare använder cookies på denna webbplats för att förbättra användarupplevelsen och ge bästa möjliga service.
Genom att fortsätta att surfa på webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. För ytterligare information se vår sekretesspolicy.

Om oss

Fresenius SE

Fresenius är en internationell vårdgrupp som tillhandahåller produkter och tjänster för dialys, sjukhus, samt medicinsk vård för patienter i deras hem. Dessutom fokuserar Fresenius på sjukhuskirurgi samt teknik- och underhållstjänster för sjukhus och andra vårdinrättningar. The Fresenius Group består av fyra affärsområden, där var och en ansvarar för sin egen verksamhet världen över: Fresenius Medical Care, Fresenius Kabi, Fresenius Helios och Fresenius Vamed.

Fresenius SE www.fresenius.com

Fresenius Medical Care - Marknadsledande bakom NephroCare

Fresenius Medical Care är en världsledande leverantör av produkter och tjänster för patienter med kronisk njursvikt. I över 40 år har Fresenius Medical Care satt standarden för njurdialys och de är även verksamma inom många olika typer av vård. Som tillverkare av ett komplett utbud av dialysprodukter och som en tjänsteleverantör som arbetar i över 3.900 kliniker, i över 50 olika länder världen över, så är Fresenius Medical Care partners med sjukvården. De erbjuder skräddarsydda terapialternativ för mer än 330 000 patienter runt om i världen. Fresenius Medical Care är dedikerade till att förbättra patienternas liv, skapa en givande framtid, samt att erbjuda den högsta kvalitén för toppmodern njurdialys.

Fresenius Medical Care www.freseniusmedicalcare.com

NephroCare

NephroCare är kundansvariga hos Fresenius Medical Care. Vi erbjuder tjänster på dialyskliniker i mer än 30 länder i Europa, Mellanöstern, Afrika och Latinamerika.

Den första kliniken öppnades 1994. Idag behandlar Fresenius Medical Care mer än 100 000 patienter i över 980 dialyskliniker och tillhandhåller cirka 13 miljoner behandlingar per år i mer än 30 länder. Denna enorma tillväxt är resultatet av de massiva och hållbara investeringarna i de toppmoderna klinikerna och dess teknik. NephroCares engagemang för kvalité och den omfattande affärsmodellen tillåter oss att arbeta nära sjukvårdsmyndigheterna för att säkerställa den prisvärda njursjukvården, både i dagsläget och i framtiden, för högsta möjliga antalet patienter. NephroCare har över 29 000 anställda som strävar efter att leverera den högsta möjliga vårdkvaliten. Vi är medvetna om vårt ansvar att stödja vår personal genom en modern kooperativ arbetsmiljö, inklusive våra medarbetare i organisatoriska och arbetsrelaterad beslutsfattande som möjliggör deras fortsatta yrkesmässiga och sociala utveckling.

Liknande ämne

Specialiserade yrkesmän och kvinnor

Engagemanget för våra specialiserade yrkesmän och kvinnor är...

Hållbarhet

Fresenius Medical Care utvecklar kontinuerligt nya idéer för en hållbarare framtid...

Patientvård

Allt vi gör hos NephroCare syftar till att tillhandahålla våra patienter...